19.5.08

Το «CALLISTO», στο θέατρο Τριανόν

Την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 23, 24 και 25 Μαΐου θα παίζεται το θεατρικό έργο «Callisto» του Φραγκίσκου Αλέξανδρου Σαργολόγου στο Θέατρο Τριανόν του Ναυπλίου.
Η πρωτοβουλία ανήκει σε φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οι οποίοι συναθροίστηκαν στην θεατρική ομάδα «Περί στιγμής» και σε συνεργασία με το ΔΗ.ΘΕ.ΝΑ θα παρουσιάσουν για δεύτερη φορά στο κοινό του Ναυπλίου ένα έργο χτισμένο από φοιτητές.

Το έργο «Callisto» αποτελείται από τρεις μονολόγους, τους οποίους ενσαρκώνουν γυναίκες. Ολόκληρη η παράσταση πραγματεύεται το κοινωνικό μας γίγνεσθαι, όπως εκφράζεται μέσα από τις αντιδράσεις και τις επιλογές του καθενός, την ηθική και τα συναισθήματα που καθημερινά μας κατακλύζουν. Μέσα από αυτούς τους τρεις μονολόγους οι ηθοποιοί αφήνουν στους θεατές την δυνατότητα να εκλάβουν το κάθε σύμβολο και την κάθε λέξη του έργου, όπως αυτοί πιστεύουν.Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Φραγκίσκου Αλέξανδρου Σαργολόγου, με σκηνογράφο τον Νίκο Τσιπόκα και ενδυματολόγο την Ιωάννα Καλαβρού.

Παίζουν οι:
Άννα Τερέζα Ζίττη

Νατάσσα Αναγνώστου

Ελευθερία Χατζηκυριάκου

Θέατρο Τριανόν, Πλατεία Συντάγματος

Ώρα παραστάσεων: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: