19.7.08

H BJORK ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η Bjork έρχεται στην Αθήνα την τελευταία ημέρα του Ιουλίου.
Η Bjork έχοντας διανύσει σχεδόν 2 δεκαετίες, πια στην παγκόσμια μουσική σκηνή έχει δρέψει καρπούς φήμης και επιτυχίας όσο λίγοι καλλιτέχνες. Πέρα από τους χαρακτηρισμούς που έχουν πλαισιώσει το όνομα της το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια μοναδική περίπτωση. Συνθέτης και τραγουδίστρια που ισορροπεί όσο πραγματικά κανείς άλλος στο λεπτό σκοινί της καθολικής αποδοχής και παράλληλα της αποθέωσης από μουσικοκριτικούς.
Την ίδια στιγμή οι συνεργασίες με προσωπικότητες της πρωτοπορίας όπως ο Mike Patton και ο Βέλγος Laukstraup από τους θρυλικούς Belgium My Ass της εξασφαλίζουν την προσοχή από οποιονδήποτε ασχολείται με αυτό που αποκαλούμε “σύγχρονο ήχο”.
Μια καριέρα που ξεκίνησε με τους υπέροχα νευρωτικούς Sugarcubes για να συνεχιστεί με μια επιτυχημένη και ιδιαίτερη solo καριέρα που με τρόπο απόλυτα δικό της συγχρόνιζε και συνταίριαζε την dance κουλτούρα, την pop, τον πειραματισμό, τους λαρυγγισμούς, το αλα Ισλανδία yodelling και την electronica.
Αυτη η μοναδική φιγούρα θα δώσει μια εξίσου μοναδική και απόλυτα φαντασμαγορική συναυλία στην Ελλάδα και για την ακρίβεια στις 31 Ιουλίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.ticketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: