26.12.07

Η ΟΜΑΔΑ "PCARIA" ΣΤΟ ΝΑΥΔΕΤΟ









Από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007 & ώρα 20:00 στην Πινακοθήκη του «Nαύδετου» στο Ναύπλιο, σηματοδοτούνται τα «pcaria». Πρόκειται για εικαστικές δημιουργίες των Γιάννη Δημητράκη, Γιάννη Καρυδάκη, Τάσου Μπάτα.

Διάρκεια έως Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 18:00 - 21:00.
Τ. & Κ. Παπανικολάου 22, Ναύπλιο 21 100, τηλ. & fax 27520 28630

Η ομάδα «pcaria»
Το καλοκαίρι του 2007 τρεις Έλληνες εικαστικοί προτάθηκαν να συμμετάσχουν με εικαστικές παρεμβάσεις στο ετήσιο φεστιβάλ της πόλης Λέγκστερ της Δανίας. Πρόκειται για τους Γιάννη Δημητράκη, Γιάννη Καρυδάκη και Τάσο Μπάτα. Η ομάδα αυτή δημιούργησε επί τόπου έργα, τα οποία σήμερα κοσμούν κεντρικά σημεία της πιο πάνω πόλης. Εκεί δημιουργήθηκε η ιδέα δημιουργίας μιας εικαστικής παρέας με το όνομα «pcaria» εμπνεόμενη έτσι από την αλιευτική παράδοση της πιο πάνω περιοχής. Η σημερινή έκθεση αποτελεί συνέχεια της παραπάνω προσπάθειας και τη δεύτερη κατά σειρά παρουσία των τριών εικαστικών, αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, στον εκθεσιακό χώρο του «Ναύδετου».

Βιογραφικά σημειώματα
Ο Γιάννης Δημητράκης είναι απόφοιτος της ΑΣΚΤ, ο Γιάννης Καρυδάκης είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών του Μονάχου και ο Τάσος Μπάτας είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Και οι τρεις έχουν κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: