30.3.08

Προβολές βραβευμένων ταινιών 9ου Διεθνούς Πανοράματος

Το πολιτιστικό ηλεκτρονικό περιοδικό www.provoleas.gr και η ΔΕΤΟΠΟΚΑ του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο», διοργανώνουν την προβολή των βραβευμένων ελληνικών και ξένων ταινιών του 9ου Διεθνούς Πανοράματος, με την ευγενική προσφορά των Γενικών Αρχείων του Κράτους - Αρχεία Νομού Ημαθίας που διαθέτουν την αίθουσα προβολών.

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο» (www.independent.gr) που πραγματοποιήθηκε από τις 21/9 έως 29/9/2006 στην Πάτρα στο θέατρο «Λιθογραφείον», έχει συμπληρώσει εννιά συνεχή χρόνια και παραμένει ένα πανόραμα κινηματογράφου, φιλοδοξώντας να παρουσιάζεται ένας χείμαρρος από ήχους, ένα μωσαϊκό από εικόνες που ευνοούν την πολυσυνθετότητα και τη διαφορετικότητα, με στόχο τη συνέχιση «ενός ονείρου, της ελευθερίας της τέχνης».

Οι προβολές θα γίνουν στο κτίριο που στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Ημαθίας Ολγάνου 23 (Μπαρμπούτα), στις 29 &30 Μαρτίου ώρα 17:30

ΧΟΡΗΓΟΙ
Χορηγός εκδήλωσης: Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μίμας Δημούλα
Χορηγία αφίσας και προγράμματος ΚΛΙΜΑΞ γραφικές τέχνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: