24.3.08

«Ένας Αργείος φιλόσοφος στα υστερορωμαϊκά χρόνια»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 & Τερζάκη
211 00 Ναύπλιο
e-mail: ts-secretary@uop.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος και ο Πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθηγητής κ. Σταύρος Περεντίδης, σας προσκαλούν στη διάλεξη του κύκλου Επιστημονικών – Επιμορφωτικών Διαλέξεων του Ακαδημαϊκού Έτους 2007-2008, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Άργος (Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο), οδό Δαναού , την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 και ώρα 19:30. Τη διάλεξη διοργανώνει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Ο.Π.Α.Ν.Α.ΑΡ.), τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) και τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Άργους (Δ.Ε.ΠΟ.ΑΡ.).

Ομιλητής θα είναι ο Διδάσκων του Τμήματος Φ. Π. Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Στείρης, με θέμα: «Ένας Αργείος φιλόσοφος στα υστερορωμαϊκά χρόνια»

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
Του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Ομότιμος Καθηγητής
Κωνσταντίνος Δημόπουλος


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του ομιλητή:
Στείρης Γεώργιος: Διδάκτωρ Φιλοσοφίας. Από το 2003-2006 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Από το 2006 υπηρετεί ως Λέκτορας στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσει ως σήμερα τρεις μονογραφίες και μελέτες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: